Etusivu » Blackjack online

Kom hit om du älskar Blackjack online


Välkommen! Här kan du verkligen njuta av underbara spelstunder på vårt fantastiska Blackjack casino. Om du vill lära dig hur du kan öka dina vinstchanser så kan du spela Blackjack gratis tills du känner dig självsäker. Viktigast för oss är att du har en underbar spelupplevelse med Blackjack och känner dig totalt tillfredsställd hos oss.

Black Jack online

Det här spelet är likt ”21”, som du säkert spelat förut. Det går ut på att du ska komma så nära 21 som möjligt. Ess är 1 eller 11, knekt, dam och kung är 10 och de övriga korten har sitt vanliga värde. Först får alla spelare två kort var, och dealern får ett kort. Sedan är det upp till var spelare att välja hur många kort de vill ha. Tricket är att inte stanna för tidigt, men ändå inte ta för många kort, för då blir man ”tjock” och förlorar omedelbart. Här kan du spela live Blackjack.

Online Blackjack

Det går eventuellt att öka sina vinstchanser med hjälp av olika strategier. Det finns ett stort antal strategier man kan använda sig av, så vi rekommenderar att spelare provar på lite olika för att hitta den strategi som passar dom bäst. Spela free Blackjack tills du har hittat det system som ger dig flest vinster. Det är så du kan få ut det mesta av din speltid. Blackjack online free passar perfekt för både nybörjare och veteraner.

Här hittar du bland annat:

  • Generösa erbjudanden
  • Spelguider
  • Rykande färska nyheter
  • Hjälpsamma artiklar
  • 100% mobilitet och flexibilitet
  • Support
  • Bonusar

Den här webbplats använder cookies som hjälper oss att förbättra kvaliteten på innehållet som visas. Cookies kan blockeras i din webbläsares inställningar. Sidan är endast avsedd för personer som är 18 år eller äldre.